Referenties

“Michelle heeft mij de afgelopen maanden geleerd om vertrouwen te hebben in mijn eigen kennis, geduld te hebben en kleine successen te vieren. Hierdoor heb ik een goed fundament kunnen ontwikkelen op het gebied van voeding. Mede door haar tips en adviezen omtrent voeding en bewegen heb ik de juiste balans en structuur gevonden. Het is erg fijn dat Michelle goed inziet wat de meest passende adviezen zijn op basis van wie je bent als persoon en hoe je, je leven inricht. Misschien wel het meest belangrijke wat ik geleerd heb is dat ik weer mag en kan genieten van eten en dat dit samen gaat met het verliezen van de kilo’s. Nikki Weldam”

“Gedurende een paar jaar ben ik op een zeer vriendelijke en prettige en bovenal deskundige manier begeleid door Michelle. Zij heeft mij op een heel prettige en geduldige wijze geleerd hoe ik een voor mij gezond voedings- en levenspatroon kon vinden. Niet alleen op het gebied van voeding maar ook op sociaal/emotioneel vlak heeft zij ook altijd een luisterend oor gehad.
Michelle, nogmaals dankjewel! Hartelijke groet, Anita Kooij”

“Ik had de wens om wat in gewicht bij te komen en heb het afgelopen jaar van Michelle goede, duidelijke en gerichte voedingsadviezen en richtlijnen mogen ontvangen.
Ik ben mijn reserves nu dan ook eindelijk aan het opbouwen! Zij is heel erg betrokken bij en geïnteresseerd in haar cliënten, dat vond ik erg fijn.
Ik kan Michelle dan ook absoluut aanraden voor een helpend voedingsadvies. Paulien Nap.”